Co jsme prožili v květnu u Kytiček

Tento měsíc jsme zahájili velmi příjemně – dnem volna. Hned 2. května jsme měli v MŠ Den otevřených dveří pro nové děti s maminkami. Přišlo jich docela dost a každý nový kamarád od nás dostal dáreček- kytičku z lízátka.

V pondělí 6. května k nám přijely dvě šikovné studentky s projektem o koloběhu vody v přírodě. Vyprávění o kapce Jarče bylo velmi zajímavé, doplněné o spoustu pokusů.

Další týden v pondělí jsme se šli podívat na záchrannou stanici, prohlédli si sanitku a vyzkoušeli zbrusu nová hydraulická nosítka. V úterý jsme se v parku fotili, abychom si za pár let vzpomněli, kdo s námi v Kytičkách kamarádil. No a ve středu jsme měli besídku ke Dni rodiny, na kterou jsme se pečlivě připravovali celý měsíc. Maminkám a tatínkům se u nás líbilo, dostali také malé občerstvení a dáreček s přáníčkem.

Ve středu 22. května naše školka ožila tancem. Projekt Roztančená školka proběhl venku na zahradě. Tolik nás dohromady ještě netancovalo. Pěkně jsme se vyřádili a taky potom pěkně spali. No a v pátek 24. května jsme na zahradě oslavili také Den dětí. Letošní téma bylo Šmoulové. I když nebylo zrovna pěkné počasí, všechno dobře dopadlo, Gargamel odjel na dovolenou, takže jsme se nemuseli bát, že na nás někde číhá. Snad si to všichni užili s námi, i když oslava byla o týden dříve. A proč vlastně? Protože další pátek už se naše milovaná školka vyklízela. Dostane nový kabátek a my se do ní vrátíme až po prázdninách. Takže školko naše milá ahóóóój v září.

Personál MŠ

Pedagogické pracovnice


Eva Vaníčková
-zástupkyně ředitelky


Lidmila Fischerová
Bc. Diana Hloušková (MD)
Soňa Sofie Hlídková
Bc. Věra Janovská
Jana Jezdinská
Mgr. Markéta Kebrtová
Mgr. Monika Nosková
Veronika Nosková (MD)
Bc. Dana Novotná
-učitelky
Markéta Tringelová
- asistent pedagoga


Provozní zaměstnanci


Ivana Jebavá
-administrativní pracovnice pro kuchyň
Margita Maršálková
-kuchařka
Kateřina Pochopová
-pomocná kuchařka
Marta Palasová
-školnice
Kateřina Brumlichová
-uklízečka
Aleš Pochop
-údržbář