Rozloučení u Motýlků

Slavnostní rozloučení se školním rokem 2023 – 2024 se muselo uskutečnit o měsíc dříve z důvodu plánované rekonstrukce naší budovy MŠ. Na společné odpoledne s rodiči a sourozenci jsme se hodně těšili. Vystoupení s názvem „Rok u Motýlků s Emílkem“ se dětem vydařilo, pásmo písní a říkanek potěšilo všechny přítomné a rodiče s obdivem chválili, kolik se toho děti naučily. Po vystoupení kdo chtěl – občerstvil se a následovala „Pohádková stopovaná“, která zabavila celou rodinu včetně sourozenců, kteří dětem s plněním úkolů pomáhali. Stezku připravily paní učitelky a vedla ze zahrady MŠ do Zámeckého parku.

Paní kuchařky nám výborně napekly, po procházce přišlo k chuti venkovní pohoštění a nechyběla ani sladká odměna. Po skončení společné akce jsme už skoro všichni spěchali na hokejové utkání našich hokejistů. Koncem měsíce jsme s vydatnou pomocí rodičů vystěhovali věci vyrovnané v krabicích a také nábytek. Všem, kteří nám s vystěhováním pomáhali, patří velké poděkování. Od 1. 6. je prázdný prostor připravený k přestavbě.

Od 3. 6. máme zázemí spolu s Kytičkami v MŠ Sluníčko v Roztocké ulici. Je tu pro nás uvolněná jedna třída a děkujeme za ni.

Našim velkým přáním je, ať se přestavba stihne v termínu a v září můžeme začít provoz ve svých nových třídách.

 

Krásné prosluněné léto vám všem.

Personál MŠ

Pedagogické pracovnice


Eva Vaníčková
-zástupkyně ředitelky


Lidmila Fischerová
Bc. Diana Hloušková (MD)
Soňa Sofie Hlídková
Bc. Věra Janovská
Jana Jezdinská
Mgr. Markéta Kebrtová
Mgr. Monika Nosková
Veronika Nosková (MD)
Bc. Dana Novotná
-učitelky
Markéta Tringelová
- asistent pedagoga


Provozní zaměstnanci


Ivana Jebavá
-administrativní pracovnice pro kuchyň
Margita Maršálková
-kuchařka
Kateřina Pochopová
-pomocná kuchařka
Marta Palasová
-školnice
Kateřina Brumlichová
-uklízečka
Aleš Pochop
-údržbář