Co jsme prožili v březnu u Berušek

V březnu se nám po jarních prázdninách vrátily uzdravené děti a tak jsme mohli společně vyrazit do jilemnické knihovny. Hned druhý den se na naše předškoláky přišly podívat paní učitelky ze školy a strávily s nimi a třídou Včeliček zábavné a poučné dopoledne.

Také jsme se znovu setkali v parku s paní Hřibovou. Užili jsem si hledání žížal v zemi, pár z nich jsme si ve sklenici s hlínou odnesli do třídy, kde nám pěkně vyrostly. Březen byl akční a hned další v pořadí byla muzikoterapie s panem Štursou. Bubnování na africký buben si zkusily všechny děti a nakonec jsme se mohli osvěžit kouzelnou vodou z indické mísy.

Ve třídě jsme v březnu společně upekli muffiny podle receptu z kuchařky, seznámili se s vesmírem, odhalily naše smysly a na velikonoční prázdniny si děti odnesly spoustu veselých výrobků.

Tento školní rok je pro nás plný změn. Máme novou třídu, rozloučili jsme s paní učitelkou Verunkou a přivítali paní učitelku Věrku. Postupně zabydlujeme a vylepšujeme naší novou třídu. Těšíme se na pěkné počasí, na procházky, výpravy do lesa a hrátky na školkové zahradě.

 

Personál MŠ

Pedagogické pracovnice


Eva Vaníčková
-zástupkyně ředitelky


Lidmila Fischerová
Bc. Diana Hloušková (MD)
Soňa Sofie Hlídková
Jitka Hofmanová
Bc. Věra Janovská
Jana Jezdinská
Mgr. Markéta Kebrtová
Mgr. Monika Nosková
Veronika Nosková
Bc. Dana Novotná
-učitelky
Markéta Tringelová
- asistent pedagoga


Provozní zaměstnanci


Ivana Jebavá
-administrativní pracovnice pro kuchyň
Margita Maršálková
-kuchařka
Kateřina Pochopová
-pomocná kuchařka
Marta Palasová
-školnice
Kateřina Brumlichová
-uklízečka
Aleš Pochop
-údržbář